juli 7, 2017

Tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen

Rijwielhandel ‘t Poortje verkoopt niet alleen nieuwe fietsen, maar wij hebben ook tweedehands fietsen van verschillende merken zoals; Pointer, Gazelle, Batavus en meer. Onze tweedehands fietsen zijn volledig nagekeken en versleten onderdelen worden vervangen door onderdelen van A-kwaliteit. Bovendien geven wij op alle occasions een garantie.

Waarom moet je een tweedehands fiets kopen?

Amsterdam is een van de fietsvriendelijkste steden ter wereld, en het kopen van een tweedehands fiets is daar een geweldige manier om te profiteren van alles wat de stad te bieden heeft. Hier zijn enkele redenen waarom u een tweedehands fiets moet kopen in Amsterdam:

  1. Kostenbesparing: Het kopen van een tweedehands fiets is een kosteneffectieve manier om op twee wielen door Amsterdam te reizen. U bespaart hierdoor geld op de aankoopprijs ten opzichte van een nieuwe fiets.
  2. Duurzaamheid: Amsterdam is een stad die zich inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Door een tweedehands fiets te kopen, draagt u bij aan het verminderen van afval en het verlengen van de levensduur van producten.
  3. Unieke en Vintage Fietsen: Amsterdam is bekend om haar unieke en vintage fietsen, rijwielhandel ’t Poortje biedt deze soorten fietsen aan. U kunt een fiets vinden die bij uw persoonlijkheid past, of die opvalt in de drukke Amsterdamse straten.
  4. Gemakkelijk te verkrijgen: U hoeft zich geen zorgen te maken over verzending of vervoer, omdat u de fiets meteen mee naar huis kunt nemen.

In conclusie, het kopen van een tweedehands fiets in Amsterdam is een geweldige manier om te profiteren van alles wat de stad te bieden heeft, terwijl u kosten bespaart, duurzaamheid bevordert en lokale bedrijven steunt. Ga vandaag nog op zoek naar uw perfecte tweedehands fiets in Amsterdam!

Waarom een tweedehands fietsen bij rijwielhandel ’t Poortje in Amsterdam?

  • Wij knappen oude fietsen op
  • Wij vervangen alle kapotte of versleten onderdelen
  • Wij geven op alle occasions een Bovag garantie
  • Wij verkopen géén gestolen fietsen!

Om te controleren of een fiets als gestolen staat geregistreerd, kunt u dat controleren bij het fietsdiefstalregister van het RDW.

Onderdelen & accessoires:  

Wij verkopen ook diverse onderdelen, accessoires, banden en sloten van verschillende topmerken.

error: